Szynka tradycyjnie pieczona,...więcej

Aktualności

Przegląd oferty - część 3

2015-04-21

" Szlachetne danie z dziczyzną o wspaniałej konsystencji "

Pasztet z dziczyzną 

 

Konserwa mięsno podrobowa - Pasztet z dziczyzną - mięso z dziczyzny do pasztetu może być z sarniny, dzika czy jelenia. W naszym wydaniu przygotowaliśmy wyśmienity pasztet właśnie z dodatkiem mięsa z jelenia
Zawartość to aż 39g mięsa, mięsa odpowiednio przygotowanego oraz wyselekcjonowanego.

 

 

Drodzy,
100g produktu otrzymaliśmy z 60g mięsa wieprzowego, 39g mięsa z jelenia i 28g wątroby wieprzowej.

 

Zalety pasztetu z dziczyzną:

 

  • Wyjątkowy smak,
  • Wystarczy chwilę potrzymać w pokojowej temperaturze, aby był odpowiednio smarowny.
  • Struktura mięsa z dziczyzny jest zupełnie inna aniżeli mięsa pochodzącego z hodowli, mięso z dzikich zwierząt jest znacznie pożywniejsze.
 
 
Podpis

 

 

© Copyright Szubryt  |  Polityka prywatności
Realizacja: